Despre noi

FINANTARE.MD te ajuta sa obţii finantarea de care ai nevoie! Indiferent de faptul dacă esti o persoană fizică, sau dacă reprezinţi o organizaţie, noi te vom asista pentru a obţine finanţarea necesară pentru proiectul tău. Nu este necesar să vizitezi zeci de site-uri şi surse de informare şi să pierzi timpul căutând ce este potrivit pentru tine. Pe FINANTARE.MD găseşti totul întrun singur loc. Suntem o echipă de experţi cu experienţă considerabilă în atragerea finanţărilor, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. Am atras mai multe MILIOANE de dolari SUA pentru beneficiarii noştri: ONG-uri, instituţii publice şi companii private.

Abordarea noastră presupune realizarea următorilor paşi:

1. Nu ştii cu ce să începi? În baza solicitării din partea ta, noi identificăm cele mai relevante oportunităţi de finanţare de care poţi beneficia. Vom căuta atât printre finanţările disponibile la nivel naţional, cât şi printre cele existente la nivel internaţional.

2. Îţi oferim informaţia de care dispunem şi venim şi cu o opinie profesionistă despre şansele pe care le ai. În cazul unui număr modest de oportunităţi, ne angajăm să te informăm îndată ce apare posibilitatea de a beneficia de finanţare.

3. Ideea ta este prea vagă şi nu ştii cum să o descrii? Te ajutăm să îţi dezvolţi ideea pentru a fi înţeleasă de către finanţator. Îi trezim interesul prin utilizarea unui limbaj profesionist şi o descriere clară, concisă şi la subiect.

4. Pregătirea pachetului de documente este o adevărată bătaie de cap? Noi te asistăm la alcătuirea aplicaţiei şi la pregătirea tuturor documentelor necesare. În cazul în care ai nevoie de parteneri, în ţară sau peste hotare, noi te vom ajuta să îi identifici şi să stabileşti relaţii de colaborare.

5. Ne bucurăm de finanţarea obţinută pentru proiectul tău şi căutăm în continuare noi oportunităţi de finanţare pentru tine. Căci mizăm pe o colaborare pe termen lung pentru ca tu să îţi poţi realiza toate intenţiile.