Întrebări Frecvente

Finantare.md este o platformă ce crează conexiunea între finanţatori şi beneficiari. La fel, oferim consultanţă şi asistenţă în obţinerea finanţărilor relevante pentru organizaţia Dvs. şi, cel puţin deocamdată, nu oferim finanţare. În cazul în care în viitor vom oferi finanţări, veţi afla despre aceasta prin intermediul notificărilor la care vă invităm să vă abonaţi.

Noi vă informăm despre variate oportunităţi şi vă ajutăm să obţineţi finanţarea de care aveţi nevoie. Sumele finanţărilor variază de la câteva mii şi pot ajunge la milioane de dolari / euro. Va recomandăm să ne contactaţi pentru ca, în dependenţă de specificul organizaţiei Dvs., să identificăm oportunitatea portivită pentru Dvs.

De cele mai dese ori, finanţările oferite de instituţiile donatoare sunt pentru variate organizaţii: ONG-uri, APL-uri, companii, inclusiv start-up-uri. Cu toate acestea, există numeroase oportunităţi de finanţare şi pentru persoane fizice. Noi distribuim notificări despre toate oportunităţile relevante, indiferent de faptul dacă sunt pentru organizaţii sau persoane.

Există şi sunt suficient de multe, mai ales de la finanţatori internaţionali. Dacă v-aţi abonat la serviciul nostru de notificare, veţi primi informaţia despre oportunităţi pentru start-up-uri, pe măsura apariţiei acestora.

Dacă ideea Dvs de afacere este prezentată întrun plan de afacere, vă recomandăm să ne contactaţi pentru a beneficia de consultanţă din partea experţilor noştri. Noi vă vom recomanda cea mai potrivită oportunitate de care veţi putea beneficia.

Da, există oportunităţi de finanţare pentru persoane fizice. Dacă veţi fi înregistrat/ă pe Finantare.md, veţi fi constant informat/ă despre toate oportunităţile relevante.

Vă recomandăm să vă înregistraţi pe Finantare.md, să indicaţi tipul de finanţări ce vă interesează şi, veţi recepţiona notificări despre toate oportunităţile lansate de finanţatori locali şi internaţionali relevante pentru Dvs.

Investiţia pe care o faceţi în serviciile noastre vă oferă posibilitatea de a beneficia de finanţări pentru proiectul Dvs. O facem profesionist şi, cu noi, şansele Dvs. sunt de 99%. Mărimea investiţie depinde de mai mulţi factori, astfel încât vă invităm să ne contactaţi.