UN Women: Până la 215,000 dolari SUA pentru proiecte ce promovează egalitatea de gen și drepturile femeilor

până la 215000 USD
23 iul 20

Apel la propunere pentru punerea în aplicare a acțiunilor locale care promovează egalitatea de gen și drepturile femeilor în cadrul proiectului de consolidare a acțiunilor gender în raioanele Cahul și Ungheni

Invităm organizaţiile societăţii civile să participe la acest apel, desfăşurat în cadrul Proiectului EVA – Promovarea egalităţii de gen în raioanele Cahul şi Ungheni.

Prin acest apel de propunere, UN Women prin intermediul proiectului EVA intenționează să semneze acorduri de proiect (PA) cu organizații ale societății civile (organizații neguvernamentale, organizații comunitare și academice) din Moldova să acționeze ca părți responsabile pentru inițiativele care vor contribui la îndeplinirea din următoarele rezultate:
Rezultat 1. Creșterea capacităților și cunoștințelor cu privire la drepturile femeilor ale OSC-urilor locale, care pledează pentru drepturile femeilor (WHR), egalitatea de gen și emanciparea femeilor (GEWE).
Rezultat 2. Creșterea gradului de conștientizare și educare continuă a publicului din regiunile selectate în cultura egalității de gen și abilitarea femeilor în procesele de luare a deciziilor locale.
Rezultat 3. Consolidarea cunoștințelor și abilităților, inclusiv în utilizarea standardelor și instrumentelor, a răspunsului echipelor multidisciplinare existente la vizarea femeilor și a copiilor, victime ale violenței bazate pe sex, inclusiv violență sexuală, în diferite etape ale ciclului de violență în contextul localităților țintă.
Rezultat 4. Împuterniciți supraviețuitorilor violenței domestice să ajungă la activități generatoare de venituri și angajare.
Rezultat 5. Creșterea capacităților și cunoștințelor cu privire la drepturile femeilor ale OSC-urilor locale care pledează pentru toleranța zero la violența în familie.

Pentru mai multe detalii accesaţi următorul link https://bit.ly/2Byw5vj.

Sursa: sc.undp.md

Pentru a beneficia de această finantare, ia legătura cu noi: 079 40 32 67 sau info@finantare.md 

 

Mai multe finanțări de la finantare.md

EIT Digital Challenge: Până la 150,000 Euro pentru companii IT

Suma finanțării

până la 215000 USD

finance_deadline_label

07 iun 20

ODIMM: Granturi de 200,000 lei pentru pentru digitalizarea afacerilor

Suma finanțării

până la 215000 USD

finance_deadline_label

30 iun 20