Granturi pentru sectorul neguvernamental Women’s Digital Center

până la 20000 MDL
01 oct 20

Centrul de Informatii Universitare anunta lansarea concursului de granturi pentru sectorul neguvernamental Women’s Digital Center, proiect realizat cu suportul financiar al Orange Moldova si al ATIC, in cadrul Proiectului Tekwill, sustinut financiar de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si Suedia.
Women’s Digital Center este un proiect de educatie digitala si antreprenoriala pentru femeile si tinerele din Republica Moldova.

Proiectul prevede crearea, in cadrul a 3 organizatii neguvernamentale plasate in regiunile RM, a unui spatiu dedicat instruirii digitale si profesionale pentru participantele in proiect, cu varsta cuprinsa intre 18-45 ani, astfel ca, in urma initiativei, acestea sa devina capabile sa-si lanseze/administreze si promoveze o mica afacere.

Pentru implementarea proiectului cele 3 ONG-uri vor fi selectate, in baza de concurs, in vederea acordarii unui grant sub forma de resurse financiare, precum si de echipament digital relevant activitatii educationale.

Termen limita: 1 octombrie 2020

Mai multe detalii, inclusiv documentele de aplicare, pot fi accesate aici.

Sursa: eac.md 

 

Mai multe finanțări de la finantare.md

Până la 25,000 USD pentru crearea centrelor de procesare a produselor agricole

Suma finanțării

până la 20000 MDL

finance_deadline_label

25 sep 20