Apel de Depunere a Cererilor de Grant - Susținerea turismului rural din zonele vitivinicole ale Republicii Moldova

până la 20000 USD
28 feb 19

Proiectul de Competitivitate din Moldova - Apel de Depunere a Cererilor de Grant (RFA) Nr. RFA-2018-004 - Susținerea turismului rural din zonele vitivinicole ale Republicii Moldova

Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Suedia, și implementat de către Chemonics International Inc., acceptă cereri de grant pentru implementarea următorului obiectiv: Susținerea turismului rural din zonele vitivinicole ale Republicii Moldova cu diversificarea produselor turistice oferite, precum și îmbunătățirea facilităților și calității acestora pentru a poziționa Moldova drept destinație turistică atractivă bazată pe durabilitate, autenticitate și păstrarea tradițiilor, urmărind scopul de a impulsiona o dezvoltare accelerată și concentrată în hub-urile turistice prioritare. 

Întrebările în scris cu privire la acest RFA se vor transmite la următoarea adresă de e-mail seed@chemonics.md. Data limită pentru prezentarea cererii de grant este 28 februarie 2019.

Granturile vor fi acordate și implementate pe bază de competiție, în limita fondurilor disponibile și în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturi, precum și cu politicile interne ale Proiectului de Competitivitate din Moldova, implementat de către Reprezentanța din Moldova a Corporației Chemonics International Inc.

Mai multe detalii puteți găsi accesând acest link: https://drive.google.com/open?id=1OziUlU1tbBnuZsWNIzWKPC0dEYuaqbVH

Doreşti să aplici pentru această finanţare? Ai nevoie de asistenţă profesionistă pentru a pregăti aplicaţia? APELEAZĂ-NE ACUM LA +373 79403267

 

Mai multe finanțări de la finantare.md

Granturi APM pentru practici intensive de producere a strugurilor de masă

Suma finanțării

până la 20000 USD

finance_deadline_label

17 dec 18

A fost lansat Programul de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret

Suma finanțării

până la 20000 USD

finance_deadline_label

22 ian 19