INTERREG: Al 3-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020

Ne specificata
08 mar 19

Autoritățile locale, regionale, naționale, instituțiile de drept public, organizațiile internaționale și organizațiile non-profit pot aplica pentru cel de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020.  

Programul finanțează proiecte din domenii precum: mediu și cultură, conectivitate și responsabilitate energetică, guvernanță, inovare și responsabilitate socială. Acestea au scopul de a îmbunătăți politicile publice și cooperarea instituțională în regiunea Dunării prin parteneriat transnațional extins, în conformitate cu prevederile comunitare comune și în strânsă legătură cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Aria eligibilă a Programului cuprinde 14 state: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania (landurile Baden Wurttemberg si Bavaria), Ungaria, România, Slovenia, Slovacia, Bosnia si Hertegovina, Muntengru, Serbia, Republica Moldova si Ucraina (oblasturile Chernivetska, Ivano-Frankiviska, Zakarpatska, Odessa). Pentru țara noastră, întregul teritoriu este eligibil, iar instituțiile vor participa în calitate de parteneri cu drepturi depline.

Termenul limită: 08 martie 2019

Toate detaliile privind lansarea apelului de proiecte pot fi accesate pe pagina web a Programului: http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals.

Sursa: cancelaria.gov.md
 

Mai multe finanțări de la finantare.md

Granturi APM pentru practici intensive de producere a strugurilor de masă

Suma finanțării

Ne specificata

finance_deadline_label

17 dec 18

A fost lansat Programul de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret

Suma finanțării

Ne specificata

finance_deadline_label

22 ian 19

EU-CBM: Program de Granturi Mici 2019 

Suma finanțării

Ne specificata

finance_deadline_label

15 apr 19

GEF SGP anunță concurs de propuneri de proiecte pe domenii tematice

Suma finanțării

Ne specificata

finance_deadline_label

31 mai 19