USAID/APM oferă granturi de până la 850,000 MDL pentru sporirea suprafețelor irigate și îmbunătățirea serviciilor AUAI

până la 850000 MDL
18 ian 21

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova lansează un apel de finanțare prin granturi destinat Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigare (AUAI), care gestionează sistemele de irigare reabilitate cu suportul Guvernului SUA în cadrul programului Compact.

Scopul acestor granturi este de a contribui la utilizarea și/sau extinderea suprafețelor irigate din cadrul zonelor cu sisteme centralizate de irigare, cât și de a diversifica și îmbunătăți calitatea serviciilor prestate membrilor de către AUAI.

Potențialele activități care pot beneficia de finanțare, ar putea fi, dar nu se limitează la:

- Activități generatoare de venituri pentru AUAI (de exemplu, închirierea de echipamente pentru membri);
- Achiziționarea și instalarea de instrumente și tehnologii inteligente de irigare pentru utilizarea membrilor AUAI, de asemenea, pentru utilizarea acestora în scop de demonstrare;
- Diversificarea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite membrilor;
- Alte activități relevante care vor duce la diversificarea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite membrilor, eficientizarea serviciilor, atragerea membrilor noi și/sau consolidarea producției, care vor duce la utilizarea pe scară largă a apei pentru irigare în zonele cu sisteme centralizate de irigare reabilitate.

Proiectul APM anticipează acordarea a aproximativ 850,000 MDL pentru finanțarea apelului de grant. Suma fiecărui grant ar putea varia între 200,000-850,000 MDL. În scopul demonstrării angajamentului față de activitate, este necesară o contribuție din partea solicitantului de cel puțin 20% din valoarea totală a activității.

Pachetul complet al solicitării de finanțare, harta zonelor cu sisteme centralizate de irigare eligibile și verificarea întrebărilor/răspunsurilor accesați acest link.

Sursa pentru text și imagine: agrobiznes.md
 

Mai multe finanțări de la finantare.md

Până la 1 649 000 MDL pentru femei în afaceri

Suma finanțării

până la 850000 MDL

finance_deadline_label

09 dec 20

MECC: Până la 200,000 MDL pentru co-finanțarea proiectelor culturale

Suma finanțării

până la 850000 MDL

finance_deadline_label

30 nov 20