EU-CBM: Program de Granturi Mici 2019 

până la 20000 EUR
15 apr 19

Programul Uniunii Europene - Măsuri de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, anunță lansarea unui concurs pentru Programul de Granturi Mici. Organizațiile interesate pot depune cererile și propunerile de proiect, având în vedere că toate activitățile urmează să se desfășoare în perioada mai 2019 - mai 2021. În cadrul programului de Granturi Mici participanții la concurs pot solicita granturi în valoare de maxim 20,000 Euro, dar contribuțiile proprii sunt binevenite și sunt încurajate.

Acest concurs este deschis propunerilor de proiect menite să sporească măsurile de încredere, prin soluționarea nevoilor comune a localităților, cu suportul parteneriatelor formate de organizațiile de pe ambele maluri ale râului Nistru. Activitățile tematice recomandate includ, dar nu se limitează la următoarele domenii: sănătate (inclusiv protecția socială), cultură, protecția mediului, educație, sport (inclusiv turism) și dezvoltare locală.

Propunerile de proiecte ar trebui să vizeze obținerea unor rezultate concrete în rezolvarea problemelor comune prin colaborarea organizațiilor de pe ambele maluri. Vor fi examinate doar cererile care contribuie la dialogul și cooperarea între comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului, ceea ce este o cerință esențială pentru acest concurs. Va fi considerat un avantaj dacă în cadrul proiectului propus va fi utilizat un obiect de infrastructură socială, renovat sau reconstruit în etapele anterioare ale programului.

Sunt eligibile proiectele depuse de organizații publice nonprofit înregistrate sau organizații a societății civile (ONG) cu experiență în implementarea proiectelor în domeniile listate mai sus.

Termenul limită pentru depunerea cererilor cu propunerile de proiect este 18 aprilie 2019, ora locală 16.00.

Pentru informație detaliată şi pachetul de documente de aplicare va invitam să accesaţi următorul link.

Ai nevoie de asistenţă profesionistă pentru a pregăti aplicaţia? APELEAZĂ-NE ACUM LA +373 79403267.

Mai multe finanțări de la finantare.md

Granturi APM pentru practici intensive de producere a strugurilor de masă

Suma finanțării

până la 20000 EUR

finance_deadline_label

17 dec 18

A fost lansat Programul de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret

Suma finanțării

până la 20000 EUR

finance_deadline_label

22 ian 19

EU-CBM: Program de Granturi Mici 2019 

Suma finanțării

până la 20000 EUR

finance_deadline_label

15 apr 19

GEF SGP anunță concurs de propuneri de proiecte pe domenii tematice

Suma finanțării

până la 20000 EUR

finance_deadline_label

31 mai 19