EU4MD/ Apel de propuneri de proiecte de dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilitati si de prestare a serviciilor publice locale

până la 200000 EUR
14 iun 21

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” lansează apelul de finanţare a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale în comunităţile urbane şi rurale din raioanele Cahul şi Ungheni. Apelul de propuneri de proiecte este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare cu suportul financiar al Uniunii Europene. 

Scopul Apelului este acordarea suportului APL-lor din regiunile-cheie Cahul și Ungheni în soluționarea celor mai importante probleme de dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale necesare pentru stimularea dezvoltării economice locale într-o manieră participativă, incluzivă și eficientă.

Bugetul total al Apelului propunerilor de proiecte este de 1.779.000 EUR.

Prin intermediul procedurilor transparente și competitive de evaluare vor fi selectate cel puțin opt (8) propuneri de proiecte pentru co-finanțare. Fiecare propunere selectată poate conta pe un suport financiar, care nu va depăși 200.000 EUR per proiect.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 Iunie 2021.

Pentru mai multe detalii și documentele de aplicare va invităm să vizitați această pagină.

Sursa: sc.undp.md
 

Interesat de această oportunitate? Contactează-ne acum pentru a beneficia de asistență profesionistă: Tel: +373 79 40 32 67, E-mail: info@finantare.md

Mai multe finanțări de la finantare.md

ODDIM: PROGRAMUL ”FEMEI ÎN AFACERI”: APEL DE GRANTURI MICI

Suma finanțării

până la 200000 EUR

finance_deadline_label

30 sep 21