Până la 900,000 MDL pentru implementarea tehnologiilor avansate post-recoltă și care vor contribui la creșterea exporturilor de prune și struguri de masă către piața Uniunii Europene

până la 900000 MDL
27 mai 19

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru implementarea tehnologiilor avansate post-recoltă care vor facilita conformarea cu cerințele specifice ale importatorilor din piața Uniunii Europene și vor contribui la creșterea exporturilor de prune și struguri de masă către această piață.

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de 25 aprilie 2019 la sediul APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între orele 11:00 și 13:00. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care ar vrea să participe la acest atelier sunt solicitați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 24 aprilie 2019.

Activitățile ilustrative care includ, dar nu se limitează la:

- Linii și echipamente specializate pentru ambalarea produselor conform specificațiilor importatorilor, precum „produs ambalat în vrac lăzi egalizate (aceiași greutate)”, „produs ambalat în caserole” sau „produs ambalat în flowpack”;
- Linii de producere a lăzilor de lemn cu bară orizontală;
- Instalații și echipamente necesare integrării în sistemele de tip pooling a lăzilor returnabile de plastic (IFCO, Europool, etc.).
- Alte tehnologii post-recoltă complementare care pot contribui la sporirea exporturilor de prune și struguri de masă către UE și alte piețe noi, precum pungi MAP, covorașe de absorbție a etilenei, echipamente de înregistrare a temperaturii și umidității relative, etc.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de aplicare este 27 mai 2019, orele 17.00. 

Mai multe detalii despre prezentul apel de granturi, precum și formularele de aplicare sunt disponibile accesînd următorul link.

Mai multe finanțări de la finantare.md

Granturi APM pentru practici intensive de producere a strugurilor de masă

Suma finanțării

până la 900000 MDL

finance_deadline_label

17 dec 18

Apel pentru participare la Programul de granturi investiționale destinat Grupurilor de producători

Suma finanțării

până la 900000 MDL

finance_deadline_label

31 ian 19

A fost lansat Programul de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret

Suma finanțării

până la 900000 MDL

finance_deadline_label

22 ian 19

EU-CBM: Program de Granturi Mici 2019 

Suma finanțării

până la 900000 MDL

finance_deadline_label

15 apr 19

GEF SGP anunță concurs de propuneri de proiecte pe domenii tematice

Suma finanțării

până la 900000 MDL

finance_deadline_label

31 mai 19