Până la 30,000 Euro: Datorită asistenței UE, antreprenorii din regiunile Cahul și Ungheni își dezvoltă afacerile

până la 30000 EUR
15 iun 21

Un nou program de granturi, în valoare totală de 700.000 euro, destinat întreprinderilor existente, start-up-urilor și inițiativelor de antreprenoriat social din regiunile Cahul și Ungheni este lansat astăzi. Asistența financiară pentru dezvoltarea sectorului privat din ambele regiuni-cheie este acordată de Uniunea Europeană, în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF.

26 de companii din regiunile cheie Cahul și Ungheni vor primi în acest an granturi în valoare de 15.000 –  30.000 euro fiecare. Acesta este al doilea apel de finanțare pentru sectorul privat lansat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie.

Asistența financiară va putea fi utilizată pentru achiziționarea de echipamente, bunuri, lucrări și servicii în scopul dezvoltării afacerii, promovării modelelor de economie circulară, creării de noi locuri de muncă, sporirii atractivității regiunilor-cheie pentru noi investiții. Programul de granturi va fi însoțit și de activități de mentorat și instruiri gratuite pentru a stimula cultura antreprenorială a regiunilor cheie. 

Termenul-limită de depunere a dosarelor este 15 iunie 2021, ora 17.00. 

Condițiile detaliate ale concursului și formularele de aplicare pot fi găsite aici și aici.

Sursa: eu4cahul.md

Interesat de această oportunitate? Contactează-ne acum pentru a beneficia de asistență profesionistă: Tel: +373 79 40 32 67, E-mail: info@finantare.md

 

Mai multe finanțări de la finantare.md

ODDIM: PROGRAMUL ”FEMEI ÎN AFACERI”: APEL DE GRANTURI MICI

Suma finanțării

până la 30000 EUR

finance_deadline_label

30 sep 21