Fundaţia Soros-Moldova. 50,000 dolari SUA pentru dezvoltarea serviciilor comunitare

până la 50000 USD
18 iun 19

Fundația Soros-Moldova, desfășoară un Concurs de selectare a Conceptelor de proiect pentru dezvoltarea/crearea sau extinderea/diversificarea serviciilor sociale comunitare în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și Guvern”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei.

Concursul este adresat Organizațiilor Societății Civile de nivel local (OSC).

Concursul de selectare a Conceptelor de Proiect este lansat pentru dezvoltarea/ crearea sau extinderea/ diversificarea și prestarea serviciilor sociale comunitare inovative și durabile adresate persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale (adulți și copii). 

Serviciile create/extinse în parteneriat cu autoritățile publice urmează să răspundă necesităților identificate ale beneficiarilor. OSC locale sunt încurajate și urmează să stabilească/ consolideze parteneriate durabile cu autoritățile publice locale și centrale pentru dezvoltarea participativă a serviciilor.  

Grupul țintă
Conceptele de proiect se vor axa pe dezvoltarea serviciilor sociale inovatoare pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale (copii și adulți)

Buget
Suma totală pentru Concursul de selectare a Conceptelor de Proiect constituie 115,000 EUR.

Suma solicitată nu va depăși 50,000 EUR pentru un proiect și va fi în corespundere cu activitățile propuse spre implementare și perioada de realizare a proiectului.

Dosarul solicitantului
Organizația va prezenta Conceptul de proiect în care își va exprima interesul de a participa în acest concurs și își va argumenta calificarea pentru a implementa proiectul propus.

Termenul limită de prezentare a Conceptelor de proiect este 18 Iunie 2019, orele 14.00.

Mai multe detalii veţi găsi accesând acest link.

 

Mai multe finanțări de la finantare.md

GEF SGP anunță concurs de propuneri de proiecte pe domenii tematice

Suma finanțării

până la 50000 USD

finance_deadline_label

31 mai 19

Fundaţia Soros-Moldova. 50,000 dolari SUA pentru dezvoltarea serviciilor comunitare

Suma finanțării

până la 50000 USD

finance_deadline_label

18 iun 19