ODDIM: PROGRAMUL ”FEMEI ÎN AFACERI”: APEL DE GRANTURI MICI

până la 165000 MDL
30 sep 21

Informații despre Programul ”Femei în Afaceri”

Scopul Programului este oferirea suportului financiar și non-financiar prin acordarea granturilor pentru investiții și servicii relevante pentru dezvoltarea afacerilor de către femei.

Componentele Programului: Programul are trei componente de bază. Acestea reprezintă o abordare integrată a serviciilor pentru dezvoltarea pe termen lung a afacerilor gestionate de femei. Această abordare integrată vizează necesitățile diferite de sprijin pe care femeile le întâmpină pe întreg ciclu de viață a întreprinderii.

Componenta I a Programului este destinată etapei de formare, cu posibilitatea planificării și inițierii unei afaceri viabile.

Prin participarea la Componenta II a Programului, beneficiarii vor obține următorul suport financiar nerambursabil pentru:
a) investiții de scară mică;
b) servicii de dezvoltare a afacerii destinat eficientizării investițiilor.
Valoarea maximă a finanțării nerambursabile în cadrul Componentei II nu va depăși suma de 165 000 lei/beneficiar.

Componenta III a Programului prevede acordarea suportului financiar pentru investiții în bază de Concurs, pentru îmbunătățirea proceselor operaționale, cercetare și dezvoltare, inovații, accesul la piețele de desfacere externe și servicii complementare de dezvoltare a afacerilor în vederea maximizării potențialului de export. Suma finanțării nerambursabile este de până la la 1 649 000 lei.

ATENȚIE: Prezentul apel este realizat pentru Componenta III a Programului

Mai multe detalii despre condițiile de participare și documentele de aplicare pot fi accesate urmând acest link.

Sursa: www.odimm.md
 

Mai multe finanțări de la finantare.md