Concurs al propunerilor de proiect pentru elaborarea Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEF

până la 25000 USD
20 sep 19

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu invită ONG-urile să prezinte o Propunere de Proiect pentru Elaborarea Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEF, Faza Operațională 7.

Propunerea de proiect trebuie elaborată în conformitate cu prevederile stipulate în documentul Concurs Propuneri de Proiecte: Proces de elaborare.

Suma maximă a grantului pentru proiect se va limita la 25,000 dolari SUA, iar solicitanții vor prezenta un buget estimativ detaliat. Pentru acest tip de grant NU este necesară cofinanțare.

Setul de documente va fi prezentat electronic la adresa SGPMoldova@unops.org, indicându-se în subiectul mesajului: „GEF SGP, Strategie Program de Țară OP7, [denumirea ONG-ului aplicant]”.

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 20 Septembrie 2019, 23:59 (GMT +2). Propunerile de proiect primite după termenul limită nu vor fi examinate.

Pentru orice informație adițională cu privire la procesul de solicitare, Vă rugăm să-l contactați pe D-nul Denis Parea, Coordonator Național, Programul de Granturi Mici al GEF, Moldova prin e-mail: denis.parea@undp.org,  sau la tel. (+373) 22 839-876, mob. 0 686 86 777.

Documente de suport pot fi găsite aici.

Sursa: sgpmoldova.org

 

Mai multe finanțări de la finantare.md