600 de tineri vor fi susținuți în afaceri prin PROGRAMUL NAȚIONAL “START PENTRU TINERI”

 22 feb 19

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, la 19 februarie 2019, Programul Naţional “START PENTRU TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”. 
 
Programul, își propune înrolarea a circa 600 de tineri în procesul de generare de idei de afaceri; instruirea și asistarea a cel puțin 540 de tineri în inițierea dezvoltării afacerii inovatoare, finanțarea nerambursabilă în mărime de 180 mii lei a 250 de afaceri inițiate și dezvoltate de tineri întreprinzători, inclusiv 10% de tineri defavorizați, crearea și menținerea a cel puțin 400 de locuri noi de munca, preponderent, 70% în zonele rurale.

Tinerii antreprenori vor fi susţinuţi la toate etapele de implementare a proiectului investițional, atât prin dezvoltarea cunoștințelor antreprenoriale și a capacităților practice, amplificarea abilităților în prezentarea propriei afaceri, cât și prin finanțarea celor mai viabile proiecte investiționale.
 
Pentru implementarea Programului cu o durată de 3 ani vor fi alocați de 60 de milioane de lei din bugetul de stat. Acesta este implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. 
 
Sursa: www.odimm.md

Doreşti să aplici la acest program? Ai nevoie de asistenţă profesionistă pentru a pregăti aplicaţia? APELEAZĂ-NE ACUM LA +373 79403267

Noutati

I-PORTUNES: Un nou proiect european pentru profesionişti din domeniul artei şi culturii

Noutati

600 de tineri vor fi susținuți în afaceri prin PROGRAMUL NAȚIONAL “START PENTRU TINERI”

Noutati

România va oferi 15 milioane de euro pentru proiecte destinate protecției mediului, adaptării la schimbările climatice sau reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră

Adaugă un comentariu