600 de tineri vor fi susținuți în afaceri prin PROGRAMUL NAȚIONAL “START PENTRU TINERI”

 22 feb 19

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, la 19 februarie 2019, Programul Naţional “START PENTRU TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”. 
 
Programul, își propune înrolarea a circa 600 de tineri în procesul de generare de idei de afaceri; instruirea și asistarea a cel puțin 540 de tineri în inițierea dezvoltării afacerii inovatoare, finanțarea nerambursabilă în mărime de 180 mii lei a 250 de afaceri inițiate și dezvoltate de tineri întreprinzători, inclusiv 10% de tineri defavorizați, crearea și menținerea a cel puțin 400 de locuri noi de munca, preponderent, 70% în zonele rurale.

Tinerii antreprenori vor fi susţinuţi la toate etapele de implementare a proiectului investițional, atât prin dezvoltarea cunoștințelor antreprenoriale și a capacităților practice, amplificarea abilităților în prezentarea propriei afaceri, cât și prin finanțarea celor mai viabile proiecte investiționale.
 
Pentru implementarea Programului cu o durată de 3 ani vor fi alocați de 60 de milioane de lei din bugetul de stat. Acesta este implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. 
 
Sursa: www.odimm.md

Doreşti să aplici la acest program? Ai nevoie de asistenţă profesionistă pentru a pregăti aplicaţia? APELEAZĂ-NE ACUM LA +373 79403267

Noutati

Banca Mondială va oferi Moldovei un împrumut de 70 de milioane de dolari pentru dezvoltarea sistemului de distribuție a energiei electrice

Noutati

Până la 5 milioane de lei: majorarea plafonului subvenției anuale acordate producătorilor agricoli

Noutati

Noi obiective pentru Proiectul IFAD VIII ce urmează a fi implementate începând cu anul 2020

Adaugă un comentariu