Proiectului Ameliorarea Competitivității: Majorarea plafonului de co-finanțare

 03 sep 19

Componenta de granturi pentru IMM-uri a Proiectului Ameliorarea Competitivității (PAC II) a fost prelungită până la 30 iulie 2021, o decizie în acest sens a fost luată de Banca Mondială, la solicitarea Ministerului Economiei și Infrastructurii. Decizia a fost complementată de majorarea plafonului de co-finanțare până la suma 300 mii de lei cu scopul asigurării accesului agenților economici din Moldova la finanțare din partea Proiectului pentru a-și lărgi exporturile.

Componenta de grant a Proiectului Ameliorarea Competitivității II are un buget de circa 2,8 milioane de dolari și oferă finanțări nerambursabile în valoare de până la 300 mii de lei per agent economic, destinate companiilor mici și mijlocii pentru contractarea serviciilor de dezvoltare a afacerii și îmbunătățirea potențialului de export. Până la 30% din suma grantului poate fi utilizată pentru procurarea de echipament.

Pentru informații adiționale, companiile interesate pot consulta pagina oficială a proiectului www.uipac.md.

Sursa: mei.gov.md

 

Noutati

Proiectului Ameliorarea Competitivității: Majorarea plafonului de co-finanțare

Noutati

Producătorii agricoli debutanți sunt invitați să depună cererile în cadrul celui de-al V-lea apel aferent Subvențiilor în Avans

Noutati

Creștere cu 35 % a subvențiilor solicitate de fermieri pentru dezvoltarea sectorului agricol și a mediului rural

Adaugă un comentariu