Serviciile noastre

Iată ce putem face pentru ca proiectul tău să fie finanţat:

Consultanță privind proiectele de finanțare existente

Ai o idee extraordinară şi nu cunoşti cum poţi obţine finantarea necesară? Noi îţi vom oferi consultanţă profesionistă privind oportunităţile existente, finanţatori, sumele finanţărilor disponibile şi alte detalii utile.

Elaborarea propunerilor de finanțare și pregătirea dosarului de aplicare

Noi cunoaştem că sunt multe activităţi importante pe care urmează să le realizezi. Iată de ce îţi propunem ca noi să ne ocupăm de documentele ce urmează a fi prezentate către finanţator. O vom face profesionist şi în termenii stabiliţi.

Verificarea propunerilor de finanțare

Preferi să elaborezi tu însuţi propunerea de finanţare, dar nu eşti sigur de calitatea acesteia? Noi o vom verifica şi vom veni cu propuneri de îmbunătăţire. Astfel, vei spori simţitor şansele de a obţine finanţarea dorită!

Identificarea partenerilor și experților

Fie la nivel local, fie la nivel internaţional, noi te vom ajuta să identifici parteneri siguri pentru realizarea proiectului tău.

Acces constant la informația relevantă despre oportunitățile de finanțare

Vei avea acces la toate oportunităţile de finanţare relevante pentru organizaţia ta. Nu este necesar să vizitezi zeci de site-uri şi surse de informare şi să pierzi timpul căutând ce este potrivit pentru tine. Pe finantare.md găseşti totul întrun singur loc. Înregistrează-te!

Scrie-ne despre ideea ta!

Pentru a avea acces la toate oportunităţile de finanţare relevante pentru organizaţia ta este necesar: 1. Să te abonezi la buletinul nostru informativ 2. Să urmăreşti pagina noastră de Facebook 3.Să ne contactezi când ai o idee specifică. Ai deja o idee?